Ростислав Фук

Правоохоронці Тернопільщини працюватимуть в посиленому режимі під час Великодніх богослужінь

Загалом будуть залучені 700 силовиків

поліція

Поліцейські члени добровольчих формувань та військовослужбовці будуть залучені до охорони громадського правопорядку під час Великодніх богослужінь 23 та 24 квітня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільщини.

Загалом будуть залучені 700 людей, половина з них – поліцейські, ще триста членів добровольчих формувань та 70 військовослужбовців ЗСУ. Ще понад 20 співробітників підрозділів особливого призначення перебуватимуть у резерві.

У зв’язку з воєнним станом в Україні, а також із запровадженням комендантської години, яка, згідно з рішенням Тернопільської військово-цивільної адміністрації в нашій області триває з 23 до 05 години, богослужіння та освячення великодніх страв відбуватимуться відповідно до цих вимог. Також жителі області можуть дослухатися до закликів Міністерство культури та інформаційної політики України і брати участь у літургіях онлайн, не виходячи з дому. Як йдеться у повідомленні міністерства, є ймовірність того, що російські війська можуть обстрілювати церкви під час масових богослужінь, – кажуть правоохоронці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео