Авіакатастрофа за участю екс-голови Тернопільської ОДА спричинила скандал

zxcaweqweqweasd

Як повідомляв ТЕРЕН у суботу, 9 червня, у Польщі трапилася авіакатастрофа. Там розбився легкомоторний літак, постраждало троє людей, проте всі залишилися живими.

На борту цього літака перебував народний депутат від Радикальної партії, а також колишній голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь. Його того ж дня виписали з лікарні.

- Тут консул Павлюк розпинається як йому відмовили у зустрічі потерпілі авіакатастрофи. Прокоментую, - пише у Facebook Юрій Чижмарь.

Посадовець розповів, що хтось з консульства у лікарні шукав депутата. Але переплутав його з іншим травмованим членом екіпажу. А коли представник консульства зрозумів, що помилився, то люб’язність змінилася на черствість і він просто пішов.

- А коли оговтавшись повернувся трохи згладити ситуацію, то Володя послав його під три чорти (правда трохи в іншу сторону).  А сьогодні наші дипломати просили польську поліцію вилучити у нього паспорт, права, ліцензію та інші документи. Напевно, образилися і хотіли трохи «навчити розуму». Добре, що поляки перепитали, для чого людину в чужій країні залишати без документів?, - пише Юрій Чижмарь.

Проте посадовець підсумував: «Щодо аварії в цілому скажу лише одне - всі живі, дякувати Богу».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео