Божена Волинець

Бережанська міська рада стала однією з громад-переможниць у молодіжному проєкті

photo_2021-09-29_16-53-03

В межах реалізації підтримки проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкод. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», Бережанська міська рада стала однією з 20-ти громад-переможниць у молодіжному проєкті «Зміни для тебе», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки ЄС.

Проєкт спрямований на те, щоб залучити молодь до громадської діяльності через навчання, створити молодіжні ради й вирішувати локальні проблеми з місцевою владою у своїх громадах, задля більшої ефективності. 

- Бережанська міська рада має наміри розвивати молодіжну політику в громаді та зацікавлена налагодити діалог з місцевою молоддю. Просимо сприяти, щоб  терміново до 05 жовтня 2021 року активні  учні шкіл громади віком  від 15 р., та студенти Бережанського фахового коледжу та Бережанського агротехнічного інституту, що бажають стати учасниками Молодіжної ради Бережанській міській раді,  заповнили онлайн-заявку до участі в конкурсі. Контактна особа – Алла Соколовська - подавач заявки, головний спеціаліст відділу економічного розвитку «Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва» Бережанської міської ради, - повідомляють на сторінці Бережанської міської ради у соцмережі Facebook. 

Даний задум розрахований на молодь віком від 15 до 20 років з усіх 20 громад України, яка під час онлайн-навчання матиме змогу  дізнатись про структуру влади в Україні та основи місцевого самоврядування, про молодіжну політику та її роль в місцевому самоврядуванні, про цифровий розвиток громад за допомогою інструментів civic tech та Платформи електронної демократії, а також про основи проєктного менеджменту та адвокасі. 

Загалом, на учасників чекатимуть: цікаві знайомства, змістовні тренінги, експерти, менторська підтримка під час проведення адвокаційних кампаній, обмін досвідом, формування спільноти молодих змінотворців, налагодження відносин з місцевою владою.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео