Тамара Коблик

На Тернопільщині здають в оренду частину ратуші

Частину історичної будівлі площею 28 м2 пропонують орендувати за 1,7 тис. грн щомісяця

Частину Бережанської ратуші здають в оренду. Інформацію про аукціон розмістили на сайті Фонду державного майна.

22 листопада відбудеться аукціон з оренди частини приміщення будівлі Державного історико-архітектурного заповідника м. Бережани. Місцерозташування об’єкта: Тернопільська обл., м. Бережани, площа Ринок 1, - йдеться у повідомленні.

Площа об’єкта становить 28 м². Стартова орендна плата — 1,7 тис. грн на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні завершується 21 листопада.

Актив знаходиться в історичній будівлі у центрі населеного пункту. Біля ратуші розташовані інші пам’ятки культури та заклади громадського харчування. Наявна зручна транспортна розв’язка – траса міжнародного значення Е95, - уточнюють у Фонді державного майна. - Об’єкт оренди перебуває у задовільному технічному стані та під’єднаний до електромережі. 

Детальна інформація та обмеження щодо використання об’єкту оренди за покликанням — cutt.ly/nMz6b6M.

Взяти участь в аукціоні — prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20221025-45608.

Нагадаємо, міська ратуша у Бережанах минулого року отримала шанс повернути свій первісний вигляд. Тут мали провести масштабну реставрацію за 10 мільйонів гривень. Проте через війну плани відклали.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео