Ростислав Фук

Без батька залишилися двоє маленьких дітей: на Тернопільщині попрощалися з 29-річним Героєм (фото)

У зв’язку з загибеллю Героя 11 травня у Шумській громаді оголошено Днем жалоби

Шумська громада попрощалася із 29-річним військовим Ярославом Швецем 11 травня. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Герой загинув 5 травня поблизу села Мар’їнка на Донеччині. Захищав Україну в складі десантно-штурмового батальйону на посаді гранатометника.

Похорон відбувся у рідному селі Літовище. Віддати шану Герою прийшли рідні, представники влади, військовослужбовці та жителі громади. Панахиду відслужили у церкві Святого Іоанна Богослова. З усіма військовими почестями, під залпи почесної варти поховали бійця на сільському кладовищі.

Рідні та знайомі висловлюють найкращі слова про загиблого, про його незламність, щирість та доброту душі. Справжній патріот став на захист України ще у період антитерористичної операції та боровся за її свободу до останнього подиху. Через загарбницьку війну без брата залишилася велика родина, а без батька – двоє маленьких дітей, – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з загибеллю Героя 11 травня у Шумській громаді оголошено Днем жалоби.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким і побратимам Ярослава Швеця з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, із трьома Героями – Дмитром Грицишиним, Ярославом Ткачем та Михайлом Теслюком попрощалися на Тернопільщині 10 травня.

Фото Шумської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео