Олена Чепіль

Безліч емоцій та переповнена зала: у Тернополі виступив YakTak (фото)

Популярний серед молоді 18-річний співак є суперфіналістом шоу “Голос. Діти” у 2019 році

Повна зала глядачів, гучні аплодисменти — так у Тернополі зустріли харизматичного співака YakTak, концерт якого відбувся 4 листопада у ПК “Березіль”.  Це був перший сольний концерт виконавця із живим бендом у нашому місті. 

18-річний Ярослав Карпук - таким є справжнє ім'я виконавця під псевдо YakTak, виступає в жанрі поп і хіп-хоп. Співак є суперфіналістом шоу “Голос. Діти” у 2019 році (команда Дзідзьо). На концерт у Тернополі прийшло багато молоді, яка разом з артистом підспівувала улюблені пісні: “Порічка”, “Не мовчи”, “Ти така вродлива”, “В пустій кімнаті”, ”Уночі” та багато інших.

Я давно хотіла послухати всі ці пісні наживо і коли дізналася, що YakTak буде в Тернополі, одразу купила квитки. Концертом надзвичайно задоволена. Зараз в мене шалені емоції, адже атмосфера була нереальною. Горда, що в Україні є такі круті співаки, - ділиться враженнями від концерту студентка Антоніна Ричкун. 

До речі, перед концертом Ярослав Карпук зустрівся з молоддю у тернопільському педуніверситеті. Через повітряну тривогу захід довелося провести в укритті. Кожен мав змогу зробити фото на згадку, отримати автограф, поспілкуватися та просто обійняти улюбленого артиста, повідомляють  на сайті університету. 

Через повітряну тривогу 4 листопада фан-зустріч з Ярославом Карпуком провели в укритті

Я не був готовий до подій в укритті, але так вийшло ще душевніше. На жаль, ми живемо в час війни, тому мусимо дотримуватись всіх правил безпеки. Але як бачимо, люди були позитивно заряджені, гучно співали. Заради цього варто приїжджати. А чи в укритті, чи на сцені – мені байдуже, головне – зі своїми людьми, — зазначив співак після фан-зустрічі.

Як розповів Ярослав, любов до музики йому з дитинства прищепили бабуся та дідусь. Бабуся викладає у дитячій музичній школі, дідусь у професійному ліцеї у смт. Стара Вижівка на Волині, звідки родом співак. Мама з татом, хоч і не творчі особистості, але не заважали сину займатися музикою, а навпаки підтримували та возили на різноманітні конкурси. Зараз Ярослав Карпук навчається у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв. Перші кліпи знімав на позичену камеру односельця, а місця зйомок – це окраїни, поблизу рідного селища. У Тернополі співак анонсував прем’єру пісні, яка незабаром з’явиться на музичних платформах. 

Під час фан-зустрічі у Тернополі усі мали можливість зробити фото на згадку, отримати автограф, поспілкуватися 

Фото Олени Чепіль, Тернопільського педуніверситету

Вибір читачів за тиждень

Відео