Орест Сарматський

Біатлоністка з Тернопільщини таки полетіла на Олімпійські ігри

Напередодні з аеропорту Борисполя українська біатлоністка-прикордонниця з Тернопільщини Анастасія Меркушина відправилася на Олімпійські ігри-2022, що стартували в Пекіні.

Про це повідомляє Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ».

- Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» здійснили оформлення біатлоністки-прикордонниці Анастасії Меркушиної, яка вибула для участі в Олімпійських іграх-2022 до Пекіна, - йдеться у повідомленні.

Оформлення біатлоністки-прикордонниці Анастасії Меркушиної

Також зазначається, що від Державної прикордонної служби України виступатимуть Анастасія Меркушина, заслужена майстерка спорту України, чемпіонка світу з біатлону серед юніорів, дворазова чемпіонка Європи з біатлону серед юніорів, учасниця етапів кубка світу з біатлону та Ольга Полюк - спортсменка з фристайлу, багаторазова чемпіонка світу та Європи, майстерка спорту України міжнародного класу.

Як повідомляв «Терен», планувалось, що одну з лідерок збірної України з біатлону Олену Білосюк (Підгрушну), яка отримала позитивний тест на коронавірус напередодні старту Олімпійських ігор-2022, могла замінити інша спортсменка з Тернопільщини - Анастасія Меркушина, що й, власне, сталося.

Нагадаємо, Олімпіада-2022, яка розпочалася 4 лютого, триватиме до  20 лютого в Пекіні. Нашу країну представлятимуть 45 спортсменів, які змагатимуться у 12-ти видах спорту.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео