Благодійний фонд «Покрова» організував свято для дітей захисників у Збаражі

Щоб доповнити захід радісними митями, представники благодійного фонду «Покрова» роздали присутнім солодкі подарунки

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Збаражі провели захід для дітей захисників. Патріотичні мелодії, слова підтримки родинам воїнів — святкова атмосфера підняла на дусі й додала віри в те, що разом українці здатні все подолати. Щоб доповнити захід радісними митями, представники благодійного фонду «Покрова» роздали присутнім солодкі подарунки. Про це повідомили на сторінці благодійного фонду у фейсбуці.

Приділили увагу кожній дитині військовослужбовців волонтери Надія Музя, Андрій Телев’як та Уляна Хом’як спільно з першим заступником голови Тернопільської обласної ради Володимиром Болєщуком і депутатом обласної ради Олегом Боберським, які перебували в громаді з робочим візитом, та з головою Збаразької міської ради Романом Полікровським.

Кожна українська дитина в час війни потребує підтримки, уваги і турботи. Докладаємо зусиль, аби попри непросту ситуацію в країні, молодь розвивалася, здобувала знання і будувала плани на майбутнє, — зазначив Володимир Болєщук.

Діти повинні радіти і відчувати повноту життя. Проте непросто долати внутрішні хвилювання малечі, чиї рідні на фронті. Ми вирішили хоч трішки потішити гостинцями дітей воїнів нашої Збаразької громади, — розповіла Надія Музя. — Підготували подарунки дітям захисників, які на фронті, ветеранів війни, дітям загиблих Героїв і зниклих безвісти воїнів. Частину роздали під час заходу, ще частину розвозимо селами. Приємно бачити щирі усмішки на обличчях дітей і їхніх рідних. 

У час війни ми з волонтерами допомагаємо захисникам, а водночас стараємося подарувати приємність їхнім дітям, — додала Уляна Хом’як. — Які б важкі новини і звістки з війни не доносились до нас, віримо в перемогу і докладаємо зусиль для перемоги. Бажаю, щоб кожен воїн повернувся до рідних живим і здоровим. Дитяча молитва — найсильніша, тому завжди дякую дітям за їхні внутрішні поривання та за їхню свідомість.

Фото зі сторінки БФ «Покрова» у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео