Тамара Коблик

«Біль для всієї громади»: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Ігорем Сидягою (фото)

Вічна пам'ять

22 травня Великобірківська громада попрощалася та провела в останню дорогу нашого Захисника, відважного воїна, справжнього патріота, Ігоря Сидягу, який, виявиви стійкість та мужність, віддав своє життя заради миру. Про це повідомили на сторінці відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобірківської селищної ради у фейсбуці.

Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, допоки ми про них пам’ятаємо. Ігор боровся, як герой та помер, як Герой. Його смерть – це не тільки біль родини, це біль усієї громади. Справжній патріот, вірний захисник України. Життєрадісний, добрий, чуйний, талановитий. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності, - йдеться у повідомленні.

Чин похорону очолили декан о. Михайло Піняга та парох о. Іван Яцик Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, на похорон прибули священники Великобірківського деканату.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Ігоря Сидяги з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині поховали 27-річного Героя Андрія Хмурича.

Фото зі сторінки Відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобірківської селищної ради у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео