Борщівська очільниця відчиняє двері кожному бізнесмену

Степан Барна представив громаді Борщівщини нового керівника району – Людмилу Юзьків.

Людмила Юзьків подякувала за виявлену довіру і зазначила, що подальша її праця буде спрямована першочергово на вирішення питань громади краю.

«Я переконана, що шляхом тісної співпраці з депутатським корпусом, з підприємцями, правоохоронцями, волонтерами ми зможемо вивести район на новий рівень розвитку економіки, - сказала Людмила Юзьків. - Мої двері відкриті для кожного бізнесмена, який готовий прозоро працювати на Борщівщині. Ми сприятимемо створенню відповідних умов для розвитку підприємств і вкладення інвестицій».

Степан Барна зауважив, що першочерговими завданнями у районі є проведення реконструкції районного будинку культури, районної бібліотеки для дорослих, реконструкції системи водопостачання у Борщові, переведення двох котелень в смт. Скала-Подільська на альтернативні види палива. Вирішенню цих питань сприятимуть народні депутати, які утворили у Верховній Раді міжфракційне об’єднання «Тернопільщина».

Активним волонтерам Борщівщини Степан Барна вручив подяки.

Довідка: Людмилі Юзьків 40 років. Працювала керівником Борщівського райвідділу фінансової інспекції, ще раніше займала посаду заступника голови Борщівської міської ради.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео