Олеся Поліщук

У Тернопільській ОДА - 16 керівних вакансій

50110060288959204105473198096829702340608o5c3c949d5c671_5cd5518bc1f76-800x400

Станом на 1 листопада 2021 року в структурних підрозділах Тернопільської обласної державної адміністрації є 16 керівних вакансій.

Інформацію про це оприлюднено на сайті ТОДА.

Наприкінці жовтня звільнилася посада начальника управління міжнародного економічного співробітництва та інвестиційних проектів облдержадміністрації, а з 15 липня залишається вакантною посада директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Ще дві вакансії в цьому ж департаменті: начальник управління фінансів та документообігу І заступник начальника управління – начальник відділу моніторингу соціальних виплат управління соціальних гарантій.

Департамент агропромислового розвитку працює без заступника директора – начальника управління харчової та переробної промисловості, розвитку сільських територій, фінансового та бухгалтерського забезпечення.

Чотири керівні вакансії в департаменті цифрової трансформації: заступник начальника управління – начальник відділу інформаційних технологій управління з питань цифровізації; заступник начальника управління - начальник відділу організаційного та фінансового забезпечення управління цифрової інфраструктури, комунікацій та зв’язку; начальник відділу цифрового розвитку, комунікацій та зв’язку управління цифрової інфраструктури, комунікацій та зв’язку; начальник відділу аналізу та електронної обробки інформації управління з питань цифровізації.

В управлінні розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації вільна посада заступника начальника управління – начальника відділу зв’язку та комунікацій.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації працює без начальника відділу надання медичної допомоги населенню та розвитку охорони здоров’я управління надання медичної допомоги населенню, розвитку охорони здоров’я та правового забезпечення.

Дві керівні посади вільні в управлінні інформаційної політики та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації: заступник начальника управління – начальник відділу взаємодії з засобами масової інформації та начальник відділу зв’язків з громадськістю та книговидання.

В управлінні освіти і науки облдержадміністрації досі вакантна посада начальника відділу дошкільної, загальної середньої і позашкільної та виховної роботи, а в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів – посада начальника відділу фізичної культури та спорту.

У департаменті культури та туризму облдержадміністрації поки немає заступника начальника управління, начальник відділу туризму управління культури, охорони культурної спадщини і туризму.

На деякі з вакантних посад уже проведено конкурс і визначено його переможців.

Як повідомляв «Терен», із Тернопільської ОДА звільнилася начальниця одного з управлінь.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео