Дарія Шевченко

«Цей стяг дуже цінний для нас»: артилеристи передали тернопільським волонтерам особливий подарунок (фото)

Фронт і тил – єдині, переконані волонтери

Українські захисники із 44-ої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола передали синьо-жовтий стяг зі знаком бригади та зображенням Воїна-Ангела для Координаційного штабу підтримки оборони України. Військові написали слова подяки та побажання для волонтерів, повідомляють на сторінці штабу. 

Цей стяг дуже цінний для нас, бо він - від захисників! Подарунок із передової - для усіх волонтерів і благодійників, які з перших днів масштабного вторгнення росії в Україну допомагають у нашому штабі, - каже керівниця БФ «Покрова» Любов Вовк.

Стяги 44-ої бригади із зображенням Воїна-Ангела – особливі, вони мають свою історію. Два брати волонтерки Людмили Митої із Байковецької громади несуть службу в 44-ій артбригаді, тож попросили виготовити для них і побратимів прапори із символікою їхнього підрозділу, щоб можна було їх дарувати на знак подяки волонтерам, які їм допомагають. 

Знакові й цінні ці прапори. Мій брат зробив ескіз Воїна-Ангела, надіслав нам телефоном, - розповідає пані Людмила. - У Тернополі дизайнер втілив зображення на тканині - отримали чудові стяги. Виготовлення перших 20 прапорів оплатили волонтери Ігор Качмарський та Олег Боберський. Військовим так сподобалися стяги, що згодом замовили ще 60, зараз знову надіслали замовлення. Приємно, що можемо таким чином підтримати дух наших захисників. Військові й для нас підписали і подарували стяги. Фронт і тил – єдині!

Фото з допису Координаційного штабу підтримки оборони України у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео