Члена ОВК, якого захопили в заручники, вивільняли понад шістдесят силовиків Тернопільщини (фото)

_MVS3099

Двоє невідомих осіб взяли в заручники представника окружної виборчої комісії. Злочин трапився в обласному центрі. Основна вимога зловмисників - автомобіль та безпечний виїзд з приміщення.

Про даний факт свідки події повідомили на лінію «102». На місце захоплення виїжджали усі екстрені служби, а також працівники головного управління Нацполіції, патрульні, спецпризначенці ТОРу та КОРДу, військовослужбовці Нацгвардії, пише Досьє 102.

_MVS3107
_MVS3107

Усе це відбувалося в рамках тактико-спеціальних навчань силовиків, до яких залучили понад шістдесят правоохоронців.

- Ми провели заняття, на яких відпрацьовувалася тактика дій забезпечення безпеки за «Скандинавською моделлю», відпрацювали моменти, які стосуються виборчого законодавства, а також тактичні елементи по загальному розвитку особового складу, - розповідає заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький.

_MVS3073
_MVS3073

Тактико-спеціальні навчання були наближені до реальних подій, а тому до охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю та превентивної діяльності учасники події віднеслися серйозно. Окрім іншого бійці відпрацьовували дії по припиненню масових заворушень. Поетапні навчання, кажуть організатори, дозволяють налагодити взаємодію спецпризначенців, медиків, поліції та військових в екстремальних умовах.

_MVS3088
_MVS3088

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео