Віра Олександрович

Членів ОВК на Тернопільщині тасують не гірше, як гральні карти (фото)

Вибори

Членів ОВК (окружних виборчих комісій – прим.), створених для обслуговування процесу вільного волевиявлення жителів Тернопільщини під час виборів 31 березня, кандидати у президенти тасують, як гральні карти.

Зміни поки що не відбулися лише на окрузі №163 із центром у Тернополі: голова – Микола Крук (кандидат – Володимир Петров), заступник голови – Євген Цимбровський (від Ігоря Смешка) і секретар – Віктор Олійник (від Романа Безсмертного).

Нагадаємо, «Терен» писав, що першою жертвою «чистки» серед голів ОВК на Тернопільщині став Ярослав Бачинський. Тоді його замінив інший представник кандидата на пост Президента Віталія Скоцика. Головою мав стати Федір Куціль, 1973 р. н. Утім, тішитися призначенням йому довелося недовго.

Снимок_старий
Снимок_старий

За даними сайту Центральної виборчої комісії (ЦВК) від сьогодні, 11 березня, головою ОВК №165 уже значиться Ольга Лучка. Тобто Віталій Скоцик змінив свого представника вже вдруге! Проте таким непостійним є не лише він. Наприклад, Руслан Кошулинський на голову ОВК №164 пропонував Софію Піпаш. Тепер там – зовсім інше прізвище, адже керувати комісією буде Євген Шеремет.

Снимок_нове
Снимок_нове

Що цікаво, на ОВК №165 змінився і секретар комісії. Раніше інтереси Сергія Кривоноса там представляв Ярослав Кметик. Оскільки цей кандидат знявся з виборів на користь Петра Порошенка, крісло його представника зайняла Ольга Лисак – від Ольги Богомолець.

Замінили секретаря і на ОВК №166. Раніше цю роботу повинна була виконувати Лілія Куліковська, але тепер Юрій Кармазін запропонував Ірину Сковронську. Натомість на ОВК №167 кандидат у Президенти Олександр Соловйов раніше пропонував головою Богдана Семеляка. Тепер цю роль виконуватиме Микола Лапін.

До слова, «Терен» писав, що долю виборів-2019 на Тернопільщині вирішуватимуть представники непрохідних кандидатів.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео