Чого тернополянам варто боятися в п’ятницю 13-го?

пятниця 13

Попри те, що на вулиці ХХІ століття, тернополяни досі жахаються п’ятниці 13-го.

Причиною тому є вірування у те, що в цей день може трапитися щось неприємне та нещасливе. Так, дехто досі вірить, що це «відьмацький» день, який не віщує вдачу нікому, окрім магів, чаклунів і ворожок.

Проте ті, хто досі вірить у забобони, може вберегти себе перевіреними способами:

Не брати і не давати гроші в борг

Енергетика грошового потоку в п’ятницю 13-го вкрай вразлива: будь-який негатив можна легко передати через гроші, а фінансовий успіх без належного захисту – забрати через них же, пише сайт fakty.ictv.ua.

Нікому не розповідати свої сни

Вважається, що підсвідомість вкрай чутлива в цей день: розповідаючи про свої сни навіть найближчим людям, ви мимоволі можете позбавити себе більшої частини життєвих сил.

Не сваритися і не вступати в конфлікти

У п’ятницю 13-го всі почуття будуть гіпертрофованими, а емоційність – підвищеною. Це може призвести до великих скандалів і сварок, які в наслідку буде вельми непросто вирішити.

Інші прикмети та забобони про п’ятницю 13:

*Не можна вирушати в подорож, оскільки така дорога буде наповнена не завжди приємними сюрпризами.

*Вважається, що в цей день трапляється багато автомобільних аварій, тому водіям слід бути особливо обережними за кермом.

*У такий день не слід лягати в лікарню і не слід проводити операцію, оскільки є ризик, що дії медичного персоналу не приведуть до благополучного результату.

*Сучасні забобони свідчать про те, що навіть комп’ютерні віруси стають особливо агресивними, у зв’язку з чим рекомендується відмовитися від використання гаджетів та інтернету в цей день.

*Якщо у вас немає серйозних справ, в цей день краще не виходити з дому взагалі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео