Чортків за крок до перемоги у конкурсі «Золота ділянка-2020»

DSC_0442

Польська Агенція Інвестицій і Торгівлі ініціювала конкурс «Золота ділянка-2020» в рамках проєкту польської допомоги задля розвитку «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва». Конкурс має на меті визначення найкращих інвестиційних ділянок в Україні. До переліку найбільш привабливих ділянок країни потрапив і майбутній індустріальний парк «Chortkiv-West».

За результатами І етапу конкурсного відбору у Тернопільській області визначено три інвестиційні ділянки-фіналісти, які знаходяться у Чорткові, Тернополі та Ланівцях. ІІ етап конкурсу полягає у проведенні аудиту земельних ділянок конкурсною комісією, котра ознайомилась з інфраструктурою інвестиційних ділянок, перевагами та недоліками з точки зору потенційного інвестора. За результатами аудиту, до 15 серпня 2020 року конкурсна комісія повинна оголосити переможця.

Саме із метою провести аудит індустріального парку вчора у Чорткові побували: проєктна менеджерка, експертка Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі Моніка Здроєк, координаторка в Україні проекту польської допомоги Вікторія Брага, директор Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області Володимир Василевський, начальниця управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської ОДА Оксана Качурівська.

DSC_0419
DSC_0419

DSC_0428
DSC_0428

DSC_0431
DSC_0431

Під час зустрічі йшлося про підведення комунікацій до промислової зони, зокрема електричних, газових, водних. Також Володимир Шматько закцентував увагу на логістичних перевагах «Chortkiv-West», адже вдале розташування ділянки обумовлене безпосереднім примиканням до перехрестя декількох важливих автомобільних доріг державного та міжнародного значення. Гостям продемонстрували декілька промо-роликів, у котрих наголошується на перевагах та сильних сторонах «Chortkiv-West».

Тож Чортків, Тернопіль чи Ланівці? Переможець конкурсу на Тернопільщині буде лише один. І він отримає допомогу від експертів Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі у підготовці повної інвестиційної пропозиції для майбутнього індустріального парку. Експерти проводитимуть індивідуальні консультації та навчання, що значно підвищить шанси на залучення іноземного інвестора. Окрім того, у випадку перемоги Агенція регіонального розвитку Тернопільщини займатиметься промоцією майбутнього індустріального парку у Чорткові серед іноземних інвесторів.

DSC_0461
DSC_0461

За інф. ЧМР

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео