Тамара Коблик

Чортківські випускники показують високі результати на мультитесті

Це ще не всі хороші новини, адже результати про проходження тестування ще надходять, наголошують у Чортківській міськраді

Семеро випускників чортківських шкіл набрали максимальні 200 балів з окремих предметів за результатами національного мультипредметного тесту. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

По двісті балів за результатами мультитесту набрали дві учениці Чортківської ЗОШ №5. Срібна медалістка Влада Петрик склала на максимальні 200 балів тести з української мови та історії, а Вікторія Колодій – з історії, - йдеться в одному з дописів на сторінці Чортківської міської ради.

Також, за результатами національного мультипредметного тесту ще четверо чортків'ян – випускників Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича – отримали максимальні 200 балів.

  • Байдужа Анастасія - математика;
  • Грабовецька Софія - українська мова;
  • Кушнір Максим - історія;
  • Стадник Адріана - історія.

Максимальні 200 балів отримала і випускниця Чортківської ЗОШ №7 Вікторія Паньків на національному мультипредметному тесті з української мови.

Нагадаємо, три випускниці Заліщицької державної гімназії: Тетяна Горобець, Аліна Боровська, Віталіна Запорожан – з трьох предметів (української мови, математики та історії України) отримали по 200 балів.

Також, Терен раніше писав про ще трьох випускниць, що безпомилково вирішили усі завдання Національного мультипредметного тесту і набрали по 600 балів.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео