Орест Сарматський

Чи буде у містечку на Тернопільщині мирова угода?

судпівдол

Підволочиський районний суд дав час укласти мирову угоду сторонам у справі про заборону руху вантажівок через Новосілку

Напередодні в Підволочиському районному суді відбулося чергове засідання у справі за адміністративним позовом ТОВ «Кар’єр Новосілка» про визнання незаконним та скасування рішення виконавчого комітету Скалатської міської ради Підволочиського району Тернопільської області від 25 травня 2017 року № 57 «Про обмеження руху вантажних автомобілів по вул. Л. Українки та вул. Б. Хмельницького с. Новосілка».

Про це повідомляє прес-служба апеляційного суду області.

- Під час судового засідання представник відповідача заявив клопотання про оголошення перерви для подання додаткових доказів та обговорення можливості укладання мирової угоди, з чим суд погодився.

Варто нагадати, що 10 листопада 2017 року після дослідження доказів у справі та проведення судових дебатів суд видалився до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.

Але 13 листопада ц.р. після виходу з нарадчої кімнати суддя проголосив ухвалу про поновлення судового розгляду відповідно до ч. 2 ст. 153 КАС України, а саме на тій підставі, що під час ухвалення рішення виникла потреба з'ясувати будь-яку обставину через повторний допит свідків або через іншу процесуальну дію.

Наступне судове засідання призначено на 17 годину 29 листопада 2017 року, йдеться у повідомленні.

Вибір читачів за тиждень

Відео