Віра Олександрович

Чи цінують таланти світового рівня у Тернополі, стане відомо 5 липня

Комісія

Конкурсна комісія щодо заміщення вакантної посади директора театру актора і ляльки вдруге планує зібратися у четвер, 5 липня. Це засідання призначили на 10 годину у кабінеті №532 за адресою: вул. М. Грушевського, 8.

Нагадаємо, «Терен» писав про те, що керівником місцевого театру прагнули стати лише двоє чоловіків: «старий» директор театру актора і ляльки Іван Шелеп і режисер-новатор, якого знають далеко за межами України, Олексій Коломійцев (про це читайте ТУТ прим.).

Тож в обласній раді на першому засіданні конкурсної комісії ще 27 червня розглянули саме пакети документів цих двох кандидатів. Присутні вирішили, що подані документи дійсно відповідають кваліфікаційним вимогам на посаду директора театру-художнього керівника Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки. І до участі в конкурсі допустили як Івана Шелепа, так і Олексія Коломійцева.

До речі, присутніми на першому засіданні були усі її дев’ять членів комісії (про конкурс читайте ТУТ прим.). Більшістю голосів вони обрали своїм очільником першого заступника голови обласної ради Василя Деревляного. Саме він розпорядився скликати наступне засідання конкурсної комісії 5 липня. Тоді ж і стане відомо, чи дадуть Олексію Коломійцеву у Тернополі розвинути свій талант і показати, на що він взагалі здатен - і як керівник, і як неординарна творча одиниця.

Фото – з сайту te-rada.org

Вибір читачів за тиждень

Відео