«Чи вже пси важливіші за людей?» - теребовлян лякають «собачі весілля» посеред міста (фото)

собаки

Гостре та актуальне питання щодо безпритульних собак у Теребовлі підняли у соцмережах. Середмістям ганяють цілі зграї псів і лякають навіть дорослих мешканців, не кажучи уже про дітей. Автор посту наголошує, що не закликає до агресії щодо тварин, проте, як багато містян, прагне безпечного простору.

собаки1
собаки1

- В жодному разі не закликаю до агресії над собаками, проте, ми хочемо мати певний простір, де б нічого не загрожувало життю та здоров'ю наших дітей та нас! Сьогодні пишу пост, який можливо не всім сподобається, проте пишу.... Ось така ситуація в парку ім. Т. Г. Шевченка - собаки агресивні, шукають їжу, ходять за людьми з пакетами. У парку повно малих дітей, які змушені сидіти на лавках і тремтіти та переживати чи, бува, не нападе той пес, - розповідає Neonila Jatsenko.

Обурюється жінка і тим, яким чином дехто підтримує та підгодовує собак, а до людей, поряд з цим, агресивний.

собаки2
собаки2

- А ось ця вельмишановна пані приходить та приводить псів спеціально в парк, що їх там годувати, розкидає шматки костей прямо на газонах. На всі зауваження реагує агресивно, проклинає дітей та мене. Тут недавно було оголошення яка вона молодець, годує псів. Так, годує, але де? Чи вже пси важливіші за людей? Можливо міська влада зверне увагу на цей бардак хоч через пости у Facebook, - пише Neonila Jatsenko.

Фото Neonila Jatsenko

Вибір читачів за тиждень

Відео