Віра Олександрович

Чим похвалилися Президентові у Тернополі ? (фоторепортаж)

zlyudmy

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 14 липня, прибув у Тернопіль із робочою поїздкою. Високий гість приїхав - спеціально, аби взяти участь в урочистому відкритті реконструйованого радіологічного корпусу комунального закладу обласної ради.

Тепер у Тернопільській університетській лікарні, що на вулиці Клінічній, розмістили сучасний лабораторний центр і централізовану стерилізаційну (див. фото – прим.).

tsentr1
tsentr1

tsentr10
tsentr10

tsentr2
tsentr2

tsentr3
tsentr3

tsentr4
tsentr4

tsentr5
tsentr5

tsentr6
tsentr6

tsentr7
tsentr7

tsentr8
tsentr8

tsentr9
tsentr9

Нагадаємо, до візиту Глави держави готувалися. Зокрема, відремонтували і розширили дорогу. Розмітку на новий асфальт наносили ще вчора.

doroga
doroga

doroga2
doroga2

Додамо, зустріч була дуже теплою. На майданчику перед радіологічним корпусом очікували медики і пацієнти Університетської лікарні. Петро Порошенко на призначений час спізнився, але святкової атмосфери це не зіпсувало. Поводився демократично, вільно, навіть фотографувався із людьми на вулиці.

Згодом Президент очолив церемонію передачі нових службових автомобілів підрозділам Національної поліції в області. Ці урочистості відбувалися на Театральному майдані. Про це, а також подробиці візиту Глави держави – читайте на «Терені» згодом.

korpus
korpus

peredurochyst
peredurochyst

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео