Де тернополянам шукати тури в Туреччину та Єгипет за 136 євро? 

Untitled

Уже традиційно щовівторка «Терен» розповідає корисну інформацію та лайфхаки, що стосуються подорожей світом. Сьогодні, 30 березня, ми розповімо тернополянам, де шукати дешеві туристичні тури. 

Отож полетіти відпочивати в Туреччину чи Єгипет менше ніж за 200 євро – цілком реально.

Якщо летіти з Києва, то за тур в Туреччину та Єгипет ви заплатите від 130 євро, в ОАЕ, Хорватію та Туніс – від 320 євро, а на Кіпр – від 260 євро, найдорожчими виявились Мальдіви – від 790 євро та Домінікана – від тисячі євро.

Якщо ж летіти зі Львова, то тури в Туреччину починаються від 177 євро, Болгарію – від 179 євро, Єгипет – від 219 євро, Чорногорію – від 239 євро, Грузію – від 363 євро.

Шукати дешеві тури потрібно на сайті Місто.Тревел. Це сервіс пошуку та порівняння цін на тури понад 20 провідних туроператорів на українському ринку. Бронювати тур ви можете одразу на сайті Місто.Тревел.

Проте не забувайте, що в світі все ще триває карантин, різні країни вимагають різні документи, деякі з країн впускають до себе лише вакцинованих туристів, окрім того, у зв’язку з пандемією часто трапляються непередбачені ситуації: такі як відміна чи перенесення рейсів, проблеми з готелями, закриття туристичних зон, тощо

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео