Олеся Поліщук

Депутат Тернопільської міськради готуватиме звернення щодо ситуації з таксистами на залізничному вокзалі

21B49B46-3DD9-4806-9722-B168E7AA1966

Депутат Тернопільської міської ради, представник політичної партії «За майбутнє» Андрій Цибульський готуватиме звернення з приводу ситуації, яка склалася з під’їздом таксі на залізничному вокзалі.

Про це він повідомив на своїй сторінці в фейсбуці.

- Сиджу на лавці, чекаю на поїзд і мимоволі став свідком неприємної ситуації, яка, мабуть, повторюється кожного дня. Так звану зону «кіс енд райд» для швидкої посадки/висадки пасажирів на залізничному вокзалі окупували таксисти «бомбіли»! За 20 хв мого спостереження чотири автомобіля були змушені зупинитися на пішохідному переході, щоб забрати/висадити пасажирів, - розповів він. - Постає питання, а для кого був проведений ремонт привокзальної площі? Для цих «бомбіл» які споконвіку славляться своєю наглістю?! Обов’язково підготую депутатське звернення, щоб з‘ясувати на яких підставах зона «кіс енд райд» на залізничному вокзалі регулярно зайнята цими таксистами.

Цей пост Андрія Цибульського активно коментують.

- Ой згадуються студентські роки, коли вночі прибував до Тернополя, викликав службу таксі, а так звані «бомбіли» їм шини різали щоб вони не забирали пасажирів на залізничному вокзалі, - написав один із користувачів фейсбуку.

Також у депутата попросили принагідно поцікавитися й щодо інших локацій Тернополя, де таксисти роблять неправомірні дії.

- На яких підставах вони окупували на Злуки смуги для розгону чи заїзні кишені біля «Продуктів» (колишня «Берізка»). Ставлять машини в два ряди, і на смузі, і на тротуарі, обмежуючи оглядовість, перешкоджаючи безпечному заїзду та виїзду, провокуючи аварійні ситуації.

Нагадаємо, представник політичної партії «За майбутнє» Андрій Цибульський у Тернопільський міській раді працює в складі постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео