Ростислав Фук

Дитина просила їсти: тернополянка відповідатиме за недогляд за 10-річним сином

Патрульні доставили хлопчика до центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Днями патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян, що до них прийшов 10-річний хлопчик, син орендарів квартири, та попросив їсти. Дитина розповіла, що його мама зі співмешканцем постійно розпивають алкогольні напої, знущаються та ображають його. Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Тернопільської області.

Інспектори швидко прибули за потрібною адресою, щоб допомогти хлопчику. Вони познайомили його з поліцейською автівкою, розповіли про особливості служби та доставили до центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Далі поліцейські прибули за місцем проживання дитини. Двері відчинила жінка з явними ознаками алкогольного сп'яніння, яка навіть не знала, що її син зник.

Інспектори склали на громадянку протокол за частиною 1 статті 184 (Неналежне виконання батьківських обов'язків) КУпАП, повідомили про місцеперебування сина та проінформували про подію працівників ювенальної превенції.

Дякуємо небайдужим громадянам за своєчасне інформування. Відтепер за належним виконанням материнських обов'язків пильно слідкуватимуть поліцейські та соціальні служби, - кажуть патрульні.

Читайте також: У Тернополі рятували дворічну дитину, яка зачинилася в машині

Патрульні доставили хлопчика до центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео