Божена Волинець

Для тернополян, які не визначились із місцем святкування Нового року: чи варто ще розглядати ресторан, як один з варіантів

5de0d6c2c7b32-xristougeniatiko_revegionjpg (Copy)

До Нового року залишилось три дні. Уже кожен другий містянин визначився із місцем святкування. Хтось святкуватиме вдома, у родинному колі, а хтось у заміському будинку. Один надає перевагу гірськолижним курортам, відпочинку у теплих краях, а дехто відзначає дещо скромніше - у нічному клубі чи барі. Проте є ті люди, кому важче визначитись з рішенням, де провести ніч. Останні, до речі, частіше сподіваються на те, що поталанить забронювати місце у ресторані напередодні.

Журналістка Терену довідалась, чи працюють ресторани Тернополя у Новорічну ніч, чи залишились ще вільні місця та яка вартість вечері з однієї особи.

Отож, в центрі – здебільшого працюють, вільних місць – не знайшли.

У мікрорайоні «Східний» із семи запропонованих варіантів, три ресторани у ніч з 31-го грудня на 1-ше січня – не працюють. Три інші заклади робочі, але місць вільних уже немає. Лиш в одному із семи можна ще домовитися за меню, але бронювання залежить від кількості охочих посвяткувати. Вартість – 800 гривень з однієї людини.

На «Дружбі», з чотирьох обраних пропозицій – три не працюють.

- Ми працюємо 31 грудня тільки до 18:00, - сказала адміністратор одного із закладів.

Мікрорайон «Сонячний» теж не вирізняється серед усіх. Більшість закладів у святкову ніч - не працюють. От в окремому мікрорайоні «Аляска» ми знайшли лише один варіант.

- У нас наявні вільні місця, жорстких обмежень щодо ковіду немає. Якщо у вас є ковід-сертифікат, то можна сидіти за загальним святковим столом, якщо ні – то тільки за столом, де чотири особи, - розповіли нам працівники закладу.

Як бачимо, щоб знайти хороший варіант – часу обмаль. Здебільшого, заклади не працюють, або ж уже давно заброньовані усі наявні місця.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео