Юля Вітюк

Для тих, хто хоче зайнятись овочівництвом та приготувати смачний борщ, створили безкоштовний онлайн-курс 

Щоб уникнути нестачі їжі через війну, українців закликають почати вирощувати продукти вдома 

У тих, хто давно мріяв зайнятися овочівництвом, посадити власний город, або навчитися готувати смачний борщ, є чудова нагода зробити це безкоштовно та в зручному форматі. В Україні з’явився новий онлайн-курс. Про це повідомляє AgroNews.

Курс створено за підтримки Українського проєкту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). У розробці навчального проєкту «Мій борщ» взяло участь 50 фермерів – виробників овочів борщового набору з південних регіонів України. П’ять серій курсу відкривають секрети вирощування п’яти складових борщового набору: буряка, картоплі, цибулі, моркви, капусти. Бонусом є ще одна серія, в якій лайфхаками щодо приготування ідеального борщу ділиться шеф-кухар.

Народний проєкт “Мій борщ” ми знімали для вас у полях півдня України минулого сезону, запланували і прем’єру, але почалась війна. Ми розуміємо, що зараз, коли на другий фронт, продовольчий, виходять усі, хто має землю, наш навчальний курс може бути корисним. Отже, учасники Українського проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва, багато з яких зараз знаходяться в окупації, діляться секретами вирощування якісних та смачних овочів борщового набору”, – зазначають представники UHBDP.

Детальніше за посиланням.

До слова, українців закликають почати вирощувати продукти вдома та у парках, аби уникнути нестачі їжі через війну. Для цього в Україні стартувала ініціатива “Сади перемоги” – всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок та спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів харчування для недопущення продовольчої кризи в Україні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео