Дмитро Підручний настріляв 7 кіл штрафу у гонці переслідування, в якій є чинним чемпіоном світу. Тернополянин став найгіршим серед українців, зійшовши з дистанції

24dad4

П'ятий етап Кубка світу з біатлону завершився чоловічою гонкою переслідування. Тернополянин Дмитро Підручний вийшов на старт під 10-м номером, відстаючи на 35 секунд. 

«Лежку» тернополянин закрив з однією хибою. Друга стрільба обійшлася ще з одним колом штрафу.

«Стійку» Підручний відпрацював з трьома промахами. Останню стрільбу пройшов ще з колом штрафу.

Чинний чемпіон світу не фінішував. Після сьомого кола штрафу тернополянин знявся з дистанції. Інші представники української команди посіли такі позиції:

1
1

Нагадаю, в естафеті тернопільський чемпіон показав чи не найкращий етап. Біатлоніст виборов восьму позицію. Свій результат капітан чоловічої команди прокоментував так:

- Про погоду не скажеш, що дуже хороша. Втім, я боровся і намагався відігравати час у суперників... Іноді навіть нікого не бачив попереду на трасі. Та й на вогневий рубіж під’їжджав, коли вже всі поїхали. Так було і на лежці, і на стійці... Важко було покращити позицію. Позаду вистачало суперників, тому намагався не дати їм наздогнати себе і зберегти гандикап.

Складно було працювати на дистанції. Сподіваюсь, будуть кращі погодні умови і краща траса. Під час естафети вона розбилася, сніг перемішався. Коли їхав, лижі та палки просто валилися.

Шостий етап Кубка світу розпочнеться 23 лютого чоловічою індивідуальною гонкою.

Нагадаю, Настя Меркушина припиняє змагання на етапах Кубка світу та Кубка IBU. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео