Дні йоги у Тернополі таки відбулися (фото)

Дні йоги, які відбувалися у Тернополі протягом вихідних, мали проходити на відкритому повітрі у парку Шевченка. Проте дводенна негода змінила плани організаторів та перенесла заходи в обласну бібліотеку міста. До слова, приурочені заходи до Міжнародного дня йоги, який святкують 21 червня.

- Погодні умови нам зашкодили і ми не могли проводити заходи в парку, тому вирішили знайти більш тихе й тепле місце для цього, - каже Володимир Сова керівник йога-студії «Nitaigor».

14
14

Під заходу гості могли спостерігати та навчатися релакс-масажу, який проводив Володимир Бігун.

- Масаж має проходити у чистості: стіл має бути протертий, після кожного пацієнта повинне змінюватися простирадло, має бути рушник, антисептик. Із релакс-масажів найпоширенішим є класичний, який працює більше як пасивна гімнастика, - каже Володимир Бігун.

Окрім того говорили про їжу, яку вживають йоги. Здебільшого, за словами Володимира Сови, йоги практикують вегетаріанське харчування. Також гості мали нагоду спостерігати за створенням мила ручної роботи, яке зроблене з продуктів, які є майже у кожному домі і будуть корисними для тіла, адже не містить шкідливих речовин.

За словами майстра із виготовлення мила, Степана Остапюка, рецепт його дуже простий. Потрібно взяти нутового та вівсяного борошна, 2 столових ложки олії (окрім соняшникової) та пів ч. л. куркуми. Все це гарно перемішати і сформувати з отриманої маси мило. Зберігати його не більше 2 місяців.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«163226,163224»]

Фото автора та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео