Тамара Коблик

До 12 років позбавлення волі за вбивство односельця засуджено уродженця Збаражчини

Прокурор довів у суді, що 5 серпня 2018 року після вживання алкоголю на території власного господарства житель села Чорний Ліс на Збаражчині убив сусіда

грати-2014

Хмельницький апеляційний суд, за публічного обвинувачення прокурора Тернопільської обласної прокуратури, залишив в силі вирок суду першої інстанції про призначення 12 років позбавлення волі раніше судимому громадянину, обвинуваченому у вбивстві та зберіганні наркотиків (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 309 КК України). Про це повідомляють у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Прокурор довів у суді, що 5 серпня 2018 року після вживання алкоголю на території власного господарства житель села Чорний Ліс на Збаражчині убив сусіда, завдавши удари в життєво важливі органи. За висновками експертиз смерть потерпілого настала від численних травм, спричинених тупим предметом. І хоча обвинувачений визнавав лише вину у зберіганні наркотиків, а причетність до вбивства заперечував, його твердження спростовані показаннями свідків та іншими зібраними доказами.

Відтак засуджений проведе 12 років за ґратами. Вирок набрав законної сили.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео