Тамара Коблик

До місця вічного спочинку провели Героя Тараса Опалька (фото)

З 7 липня 25-річний захисник вважався безвісти зниклим, але усі рідні не втрачали надії, що вони все ж знайдуть свого найріднішого. На жаль, дива так і не сталося. Світла пам'ять

У Борсуківській громаді на Тернопільщині поховали Героя Тараса Опалька. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

З 7 липня 25-річний захисник вважався безвісти зниклим, але усі рідні не втрачали надії, що вони все ж знайдуть свого найріднішого. На жаль, дива так і не сталося, Тарас повернувся додому, але уже на останнє прощання та до місця вічного спочинку.

Молодий захисник обороняв Україну від ворога, а вдома на нього чекала наречена, мама та рідний брат. Тато загиблого воїна також стоїть на захисті нашої волі та свободи у лавах ЗСУ.

Невимовний біль пронизував кожне серце, бо ж такий молодий хлопець віддав своє життя на страшній війні. Тарас так і не встиг прожити своє життя, дане йому Богом, не зумів створити свою сімʼю, реалізувати себе у житті… Про нього залишатиметься вічна памʼять, як про відданого сина України, про люблячого сина, брата, нареченого, друга та побратима.

Наш захисник Тарас показав нам приклад справжнього патріота хороброго і відважного, який чесно і до кінця виконав свій обов'язок воїна і громадянина віддавши своє найцінніше - життя, за вільне майбутнє нашої Богом даної України! - йдеться на сторінці громади.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Тараса Опалька з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Білецька громада провела в останню дорогу Героя Сергія Ковальчука.

Фото зі сторінки Борсуківської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео