Ростислав Фук

«До останнього подиху боролися за Україну»: у Тернополі поховали двох побратимів (фото)

Вічна пам’ять Героям

І загиблими бійцями 82 батальйону 105 окремої бригади територіальної оборони Павлом Бевхом та Андрієм Печенюком попрощалися в Тернополі. Про це повідомили у пресслужбі бригади.

Бойові побратими загинули 12 серпня під час виконання бойового завдання.

57-річний Павло Бевх був головним сержантом — командиром відділення інженерно-саперного взводу.

52-річний Андрій Печенюк був старшим сапером того ж взводу. Нагадаємо, родом Андрій із села Почапинці, навчався в місцевій школі. Однак згодом його родина переїхала на Хмельниччину. Андрій зі своєю сім’єю проживав у Тернополі. Воювати пішов в перші ж дні повномасштабної війни – 26 лютого 2022 року.

Заупокійна панахида та громадське прощання з Героями відбулись у Тернополі на Микулинецькому цвинтарі. Церемонія поховання на Алеї Героїв.

Прощалися із загиблими зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки. Вони – патріоти, від початку повномасштабного російського вторгнення до останнього подиху боролися за Україну, загинули за неї, як справжні Герої. Такими назавжди залишиться у нашій пам’яті, а їхні імена навіки будуть взірцем мужності, патріотизму та незламності, 0 йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Героїв із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять.

Читайте також: Тернопільщина попрощалася з 33-річним Героєм Юрієм Михайловським

Фото 105 окремої бригади ТРО

Вибір читачів за тиждень

Відео