Добровольці та активісти відповіли «відомій» тернополянці на критику

Screenshot_2

Акцію прямої дії, яку активісти спрямували проти бізнесу держави-агресора, тернополяни сприйняли доволі неоднозначно, але більшість підтримала таку ініціативу. Особливо зухвало прокоментувала подію співачка родом з Тернополя, Юлія Слободян. Проте місцевий актив також розкритикував заяву співачки.

17361161_430202997326104_1554947329_n-Copy-700x525
17361161_430202997326104_1554947329_n-Copy-700x525

- Зауважимо, що «Правий сектор» - це ті, хто пішли з барикад Майдану на війну з агресором, - зазначають правосекторівці. - Уже більше трьох років, як наші бійці проливають кров за свою землю. І це в той час, коли величезна кількість чоловіків, «відкосивши» від армії, відправилися навтьоки у інші країни. Навіть в тилу, наші хлопці завжди показують активну громадянську позицію, намагаються донести українцям любов до своєї нації.

Але пані Юля «більш корисна» для Вітчизни, дозволяє собі обзивати наших активістів «убого розвиненими» і «вузьколобими особистостями». Еліта!

Проте, якщо бути уважнішим до особистості Юлі, то вимальовується картина зовсім інша. Практичних заслуг перед нашим містом - нуль. Проте є цікавим той факт з біографії жінки, що вона була активною учасницею фінансової піраміди «Хелікс». Разом зі своїм чоловіком обманювала тернополян… Яка ймовірність, що така суспільна «користь» від нашого «морального авторитета», котру вона здійснює у нічних закладах, має привести нашу державу до рівня Норвегії чи Японії? Ще посмішила нас «співачка» звинуваченням у «крайньому націоналізмі». Цитата: «Чомусь вчепились до російської мови так, як їм мова у чомусь винувата...». Тому, ми вважаємо, що такі вислови Юлі Слободян - антиукраїнська позиція у чистому вигляді.

Відродження української мови - принципове питання для «ПС», але ми розуміємо, що це може відбутися повноцінно тільки у національній державі, яку ще треба здобути. У наших лавах ми допускаємо де-не-де у південно-східних регіонах спілкування серед активістів російською мовою. Важливіше, щоб ці люди служили українській нації, а мову з часом опанують. Теза про «зацикленість на російській мові» - це чисто теза з російської пропаганди. Отже, пані Юля так безглуздо видала свою любов до російської пропаганди!

Вибір читачів за тиждень

Відео