Орест Сарматський

Додаткові робочі місця обіцяють створити на Тернопільщині

3 (Copy)

Для соціально вразливих верств населення на Тернопільщині створять додаткові робочі місця.

Принаймні, як повідомляє пресслужба облдержадміністрації, про це заявив під час наради з питань реалізації регіонального проєкту ,,Центр розвитку соціального підприємництва” заступник голови ОДА Михайло Гапула.

- У рамках конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які будуть реалізовуватися коштом державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, Установа ,,Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області” стала переможцем та виконавцем проєкту ,,Центр розвитку соціального підприємництва”. Також визначені терміни реалізації проєкту - 2021-2023 роки та бюджет у розмірі – 5801,52 тисяч гривень, - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що цим проєктом передбачено створення на базі Агенції повноцінного центру розвитку соціального підприємництва в Тернопільській області. Завдяки цьому буде можливість вивести на якісно новий рівень підтримку соціально вразливих верств суспільства - осіб з інвалідністю, особливо молоді, покращити роботу з територіальними громадами області в даній сфері та в перспективі створити понад 150 нових соціальних підприємців та підприємств в регіоні, а також в загальному понад 250 робочих місць.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео