Дорожники Тернопільщини подбали про водіїв, яких негода застане в дорозі

1419873047_5b1012a566ee4b14020e4d49096e4995

На Тернопільщині можуть посилитися опади. Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх користувачів доріг з проханням бути обачними та обережними, коли вирушають у дорогу. Чітко дотримуватись правил дорожнього руху і зважати на те, що при сильних опадах та хуртовинах погіршується видимість, а при ожеледиці гальмівний шлях значно збільшується.

Аби дороги Тернопільщини знову не паралізували фури, при в’їздах у область дорожники  облаштували 12 спецмайданчиків, де великогабаритний транспорт зможе перечекати негоду. Це допоможе і мінімізувати присутність фур на дорогах під час снігопаду, і забезпечити безпеку учасників дорожнього руху. Знайти спецмайданчики допоможуть відповідні дорожні знаки та вказівники, повідомляє Служба автомобільних доріг в Тернопільській області.

За необхідності, фури на спецмайданчики відправлятиме поліція. Усіх їх можна знайти на карті нижче.

1
1

Водночас Служба автомобільних доріг просить водіїв також використовувати під час хуртовини 32 постійних  майданчики для відстою. Повний перелік можна знайти ТУТ.

Служба автомобільних доріг нагадує, що у негоду варто відмовитися від поїздок з пасажирами-дітьми та поїздок екскурсійними автобусами. Виникнення надзвичайних ситуацій краще попередити.

Якщо ви все ж потрапили у біду на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з ним можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Фото з допису та відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео