Ростислав Фук

Друг потрапив у ДТП: тернополянина обдурили на значну суму

Чоловік звернувся за допомогою до правоохоронців

Майже 20 000 гривень втратив тернополянин, повіривши додзвонювачу, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як розповів чоловік, на мобільний зателефонував шахрай, в голосі якого він впізнав свого приятеля. Той розповів, що йому терміново необхідна готівка, адже він потрапив у ДТП. Тернополянин одразу погодився та за лічені хвилини здійснив дві транзакції на загальну суму 19700 гривень. Вже згодом він збагнув, що його ошукали. Чоловік зателефонував до друга уточнити, чи все добре, однак почув, що приятель ні в яку автопригоду не потрапляв. Тож звернувся за допомогою до правоохоронців.

Відомості про подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до мешканців Тернопільщини з проханням не довіряти невідомим. Незважаючи на те яку вам повідомляють інформацію, необхідно переконатися в її достовірності. Адже завдяки поспішним рішенням, ви можете втратити гроші, – кажуть правоохоронці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео