Дружина загиблого героя з Тернопільщини отримала почесну грамоту (фото)

1

Дружина Миколи Руснака, загиблого героя в зоні АТО з Тернопільщини, отримала «Почесну грамоту» від Тернопільської обласної ради.

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук завітав до Гусятинського району та відвідав родини загиблих  на російсько-українській війні воїнів. Відзнакою «Почесна грамота» він нагородив дружину загиблого Миколи Руснака з Гусятинщини – Людмилу.

– Ми маємо вшановувати пам’ять загиблих на російсько-українській війні героїв та допомагати їхнім родинам, – переконаний голова обласної ради Віктор Овчарук.

Віктор Овчарук подякував родині Руснаків за самовідданість та мужність їхнього чоловіка та батька. Також голова обласної ради привітав доньку героя Софію з Днем знань (дівчинка пішла до першого класу) та вручив першокласниці подарунки, йдеться у повідомленні обласної ради.

Додамо, також Софію Руснак привітав з першим навчальним днем побратим її батька – Дмитро Мерзлікін.

Відзнаку Тернопільської обласної ради також отримала і мати загиблого героя Руслана Чуханя із Гусятина – Таміла.

2
2

Зрозуміло, що біль материнської, вдовиної та сирітських втрат не пройде, ці рани ятритимуть довіку. Та все ж ми, суспільство, маємо пам’ятати героїв та допомагати їх родинам. Це – найперше та найменше, що можемо зробити, – зазначив голова облради.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео