Директорам шкіл Зборівщини розповіли як забезпечити якість освіти

72398455_2457187157902869_7725549883691630592_n

16 жовтня за участі освітніх управлінців і працівників методичних служб місцевих органів управління освітою, керівників закладів освіти району відбулася зустріч з керівниками управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

Під час жвавого діалогу директорам шкіл представлено «Абетку для директора», покликану сприяти побудові системи забезпечення якості освіти у навчальних закладах. Наголошено, що цей посібник дає відповідь на запитання, як побудувати внутрішню систему забезпечення якості освіти.

Також, на зустрічі наголошувалося на важливості розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Зокрема, поінформовано про результати роботи з розроблення процедури інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти, рекомендацій для шкіл щодо налагодження внутрішньої системи забезпечення якості освіти, критеріїв оцінювання освітніх і управлінських процесів, індикаторів, що їх розкривають та інструментів, що можуть використовуватися, як під час зовнішнього, так і внутрішнього оцінювання.

Особливу увагу приділено питанню запровадження в закладах освіти систематичного самоаналізу та самооцінювання якості освітньої діяльності з метою її постійного удосконалення та підвищення якості освіти, пише Зборівська районна державна адміністрація.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео