Дитина у реанімації, а двадцятип'ятирічний водій загинув - наслідки двох ДТП на Бережанщині

i102303.1542708208

У реанімаційне відділення із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, переломами та забоями госпіталізували десятирічну жительку райцентру. Дівчинка потрапила під колеса автомобіля четвертого червня близько 17:30.

За попередніми даними, водій транспортного засобу ВАЗ-21104 у Бережанах на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка не вибрав безпечної швидкості руху та збив дитину. Остання переходила проїжджу частину дороги у невстановленому місці. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство, повідомляє dosie102.te.ua.

Ще одну автопригоду, але уже з летальним наслідком, зареєстрували того ж вечора правоохоронці. На трасі Бережани-Нараїв-Брюховичі, неподалік села Нараїв, водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з іномаркою Toyota Tundra.

У результаті удару кермувальник «мерседеса» від отриманих травм помер на місці події. Водій іншого транспортного засобу та його пасажир від меддопомоги відмовилися.

Подію внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео