Диво по-тернопільськи: як зіпсована риба раптово стає свіжою?

fish

У Тернополі уже неодноразово траплялися випадки, коли у магазинах продавали несвіжі продукти. Останніми днями містяни скаржаться на зіпсовану рибу. 

Молода тернополянка, 28 лютого зайшовши в продуктовий магазин поблизу зупинки на вулиці Крушельницької, вирішила купити рибу. Та виявилася несвіжою, та ще й продавчиня, до повного щастя, «нахамила». -Іду у м‘ясний відділ і перш ніж зазирнути до холодильника, запитую: «А філе рибки свіже?». Каже продавчиня, що так... Лізу до камери обрати собі кусочок. Я на дату, а риба дійсна до 21.02.2018. Звертаюсь до продавчині із запитанням: «Ви ж казали, що свіжа?» І чую у відповідь: «Та, казала, а шо?». Потім я запитала, чого вона ще у холодильнику на продаж. Вийняла рибу ще раз, сфотографувала. Чую крик: «Ти чого фотографіруєш, риба йшла на списання?!» Знову ж таки питаю, що якщо на списання, то чому у холодильнику, і так зухвало відповідають, ще й на «ти». Крім криків і розголосу, ніби то я цю рибу продаю дітям, старшим, вагітним, совісним людям, я не почула у свою сторону нічого, - розповіла  Анна Кравець.

фото 1
фото 1

фото 2
фото 2

Подібна ситуація трапилася із іншою жителькою Тернополя, проте цього разу уже на масиві «Східний». Там дівчина придбала рибу, у якій згодом виявила незрозумілих комах.

-Будьте уважні, купуючи заморожену рибку. В ній можуть жити інші організми, - пише Юлія Муравська.

фото 3
фото 3

Фото з соцмереж

Вибір читачів за тиждень

Відео