Оксана Мацьопа

е-Карту вакансій для ветеранів та ветеранок запустили в Україні

Карта містить інформацію про вакансії державних органів, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій по всій Україні

Міністерство ветеранів запустило е-Карту вакансій для ветеранів, що візуалізує інформацію про вакансії державних органів, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій по всій Україні. Про це повідомили на сторінці Мінветеранів. 

Цей новий сервіс доступний на веб-платформі е-Ветеран — https://eveteran.gov.ua/ та є візуалізацією інформації про вакансії державних органів, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій по всій Україні.

Мета проєкту — полегшити ветеранам та ветеранкам війни процес пошуку роботи та сприяти їхньому працевлаштуванню на державну службу. Користувачі можуть обрати для себе вакансії у різних регіонах країни, а також отримати детальну інформацію про функціональні обов’язки, вимоги до кандидатів, рівень заробітної плати та контакти для зворотного зв’язку, перейшовши до вкладки “Таблиця”.

На е-Карті вже розмістили понад 500 вакансій, серед них: вакансії на державну службу;  в органи місцевого самоврядування та у військові адміністрації.

Вакансії оновлюються в реальному часі, щоденно, забезпечуючи актуальність інформації.

Знімок екрана з сайту е-Карти вакансій

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео