Фен від Dyson: переваги та можливості популярних пристроїв

На правах реклами

Якісні пристрої від компанії Dyson не втрачають популярності. Особливо фени та стайлери, що вже стали невід’ємною частиною догляду за волоссям для багатьох покупців. 

Фен Dyson Supersonic — це базова сушарка, що виконує свою роботу із турботою про стан вашого волосся. Функціональність Дайсон забезпечує легке створення ідеальної зачіски після миття, але це не єдиний плюс пристрою, який дійсно вартий уваги кожного. 

Переваги

Користувачі Dyson Supersonic відзначають для себе багато позитивних характеристик, що роблять високу ціну виправданою. Виділимо основні переваги, на які звертають увагу перед тим, як купити фен Dyson:

  • ергономічна форма пристрою дає змогу комфортно сушити волосся без втоми в руках. 
  • високоякісний двигун Dyson Digital Motor V9 та додаткова технологія Air Multiplier у тандемі забезпечують сильний потік повітря для швидкого висушування.
  • вбудована система контролю температури запобігає перегріванню, щоби зберегти здоров’я локонів — сенсори вимірюють температуру повітря 40 разів на секунду, не даючи рівню нагрівання перевищувати норму.
  • фірмовий кейс в одному мінімалістичному стилі з феном для зручного та безпечного зберігання пристрою.
  • широка палітра кольорів на вибір — чорний, фуксія, синій, мідний, золотий, сріблястий та інші лімітовані відтінки (як наприклад, Prussian Blue). 

Особливості

Потужний двигун

Цифровий двигун пристрою має потужність у 1600 Вт, швидкість до 110 000 обертів на хвилину та 13 лопатей, що забезпечують ефективне висушування без перегрівання вже за декілька хвилин залежно від довжини. 

Менший розмір у порівнянні із більшістю сушарок інших виробників робить сам пристрій легшим. Незважаючи на сильний потік повітря, звук увімкненого Dyson Supersonic здається більш тихим та приємним для вуха, ніж у звичайних фенів. 

Функціональність

Пристрій із функцією іонізації є простим у використанні, для роботи створено 4 кнопки — вмикання/вимикання, регулювання температурного та швидкісного режимів, подавання холодного повітря. 

Є 4 рівні керування температурою повітря — 30°C, 60°C, 80°C і 100°C. Швидкісні режими поділяються на звичайне та швидке висушування, а також вкладання. Холодне повітря підійде для закріплення результату та фіксації укладеного волосся. 

Різні типи насадок

Фен від бренду Дайсон підійде для будь-якого типу волосся, оскільки є можливість використовувати різноманітні магнітні насадки для якісного висушування:

  • Концентратор — створює спрямований потік повітря, що дає змогу випрямити та укласти волосся.
  • Дифузор — необхідна річ для збереження природної структури кучерів після миття, допоможе створити прикореневий об’єм.
  • Насадка-гребінь — легко випрямить густе і хвилясте волосся без пошкоджень із допомогою встановлених широких зубців.
  • Насадка для дбайливого висушування — забезпечить м’який процес для влаників тонкого волосся або чутливої шкіри голови. 
  • Насадка для неслухняного волосся — створює вузький та потужний потік повітря, який зробить локони гладенькими. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео