Анастасія Кисіль

Порвали телевізійну «Лігу Сміху»: Руслан Клімович розповідає про шлях до перемоги (відео)

IMG_2814 (1)

Фіналу головного гумор-шоу чекала вся Україна, а тернополяни тримали кулаки за команду «В активному пошуку». В результаті, краяни Руслан Клімович, Василь Мандрук та Степан Вікоброда отримали кубок телевізійної «Ліги Сміху». Руслан ділиться враженнями.

- Не очікували, що переможемо, тому що грали з сильними суперниками. Але так сталося, що у нас все вдавалося. Успішно пройшли в чвертьфінал, потім півфінал, де грали з досвідченими командами «Наш формат» і «Пішло поїхало». Ці дві команди були фаворитами сезону і нас поставили разом з ними. Ми були дуже щасливі, що нам вдалося пройти в фінал. Ми дуже хотіли пройти у фінал, але навіть не думали, що так може статися.

IMG_2812 (1)
IMG_2812 (1)

Хлопці кажуть, що хотіли, щоб саме Володимир Дантес був їхнім тренером.

- Колись ми за всіма зірками, такими як Дантес, Олійник, спостерігали по телевізору. У  2008 році на «Фабриці зірок» вболівали за них. А тут у 2021 році виступаємо разом на одній сцені.

IMG_2813 (1)
IMG_2813 (1)

Протягом шести років команда грала у західних містах країни - Львів, Чернівці, Івано-Франківськ. Вперше спробували свої сили у тернопільській «Лізі Сміху», де тричі вилітали з гри. Вже у 2019 році стали чемпіонами «Західної Ліги Сміху», а  тепер перемогли і у телевізійній.

- Порада для всіх команд, для всіх, хто «вариться» в цьому котлі: ніколи не здавайтесь і йдіть до своєї мети. Рано чи пізно, ви обов’язково її досягнете. Не зважайте на перешкоди, а успішно їх обходьте.

[embed]https://youtu.be/Kjw4-8i31cE[/embed]

Фото з відкритих джерел

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео