Орест Сарматський

Фонд родини всесвітньовідомого вихідця з Тернопільщини презентував чат-бота, помічника у написанні проєктів

IMG_2773 (Copy)

Фонд родини Богдана Гаврилишина презентував унікального чат-бота в Telegram, який допоможе прописати проєкт від ідеї до створення команди.

Звати чат-бота - ProjectGuru. Він допоможе у написанні проєктів, підкаже, на які питання слід дати відповідь, прописуючи та реалізовуючи власну креативну чи соціальну ідею, повідомляє «Громадський простір».

- Хоча чат-бот ще на етапі тестування, але вже може багато у чому допомогти, дати пораду. Наприклад, прописати мету, завдання та результати проєкту, допомогти визначитися з проблемою, яку вирішуватиме проект, - йдеться у повідомленні.

ProjectGuru не чарівник, сам не зробить роботу замість автора ідеї. Зате він надішле на електронну пошту заповнену у співпраці з ним форму проєкту, з якою можна далі працювати, вдосконалювати, готувати для презентації потенційним інвесторам чи грантодавцям.

Також повідомляється, що у майбутньому чат-бот обіцяє зростати, вдосконалюватися і планує у 2020 році навчитися допомагати шукати в інтернеті актуальні грантові можливості за ключовими словами, нагадувати про те, яке свято сьогодні для планування, наприклад, своїх медіакомпаній, дасть пораду по написанню бюджету. А команда Фонду родини Богдана Гаврилишина усіляко сприятиме такому прогресу свого чат-бота.

Довідково. Богдан Гаврилишин народився 19 жовтня 1926 року у містечку Коропець на Тернопільщині. Після еміграції в Канаду здобув ступінь бакалавра, потім - магістра спеціальності «Інженер-механік» в університеті Торонто. У 1954-1960 роках обіймав посади з дослідництва, інженерної справи, менеджменту в Канаді. З 1960 року - мешкав у Швейцарії, здобув ступінь професора, доктора з економіки у Женевському Університеті. З 1988 року працював на громадських засадах в Україні. Від здобуття Україною незалежності був радником кількох Президентів України, прем’єр-міністрів, голів Верховної Ради. Майже тридцять років Богдан Гаврилишин присвятив Міжнародному інституті менеджменту МІМ-Женева. Обіймав посади директора з навчання, директора Інституту.

У 90-х заснував Міжнародний інститут менеджменту в Києві, згодом - Благодійний фонд Богдана Гаврилишина, місією якого була підготовка критичної маси молодих українців, які на власному досвіді вивчили як функціонують найкращі країни Європи та зможуть утворити критичну масу людей, яка трансформує Україну. З 2017 року основні програми фонду були підтримані Благодійним фондом родини Богдана Гаврилишина, створеного дружиною та дітьми пана Богдана, який помер 24 жовтня 2016 року. Прах Богдана Гаврилишина поховано у його рідному Коропці на Тернопільщині.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео