Оксана Бучко

Одним із головних завдань представника команди «За майбутнє» є відновлення доріг

120574404_171266634606295_1373760230789886941_o

Спершу займався підприємництвом, а згодом пов’язав свою роботу із будівництвом і ремонтом доріг кандидат у депутати Тернопільської обласної ради від політичної партії «За майбутнє» Роман Саган.  Він - фінансист, юрист, фахівець у сфері дорожньої інфраструктури, виконавчий директор ТОВ «БМБУД».

Сім фактів з життя Романа Сагана публікують у групі «Тернопільщина За майбутнє» у рамках проєкту «Люди майбутнього»:

  • Народився 12 травня 1987 року в м. Тернопіль. Навчався в школі № 21. Завжди любив точні науки.
  • Закінчив Технічний коледж Тернопільського державного університету з відзнакою, Тернопільський державний економічний університет за спеціальністю «Фінанси». Системи митних органів, юридичний факультет, а також військову кафедру університету сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.
  • Після закінчення навчання займався підприємницькою діяльністю у сфері маркетингу, а згодом пов’язав свою роботу із будівництвом і ремонтом доріг.
  • П’ять років займав посаду радника начальника служби автомобільних доріг у Тернопільській області, а тепер є виконавчим директором ТОВ БМБУД, яке обслуговує дороги державного та місцевого значення. Підприємство займається ремонтом і обслуговуванням доріг на Тернопільщині та Івано-Франківщині. Останнім часом найактивніше працює на Бережанщині, Козівщині й Підгаєччині.

Питання ремонту доріг вважає одним із найактуальніших, проте, на жаль, швидко поліпшувати їхній  стан не вдається через брак коштів як із державного бюджету, так і з місцевого.

  • Активно займався волонтерством. У травні 2014-го разом із товаришами вперше побував на Сході України, доправивши туди допомогу воїнам АТО. Відтоді  відправляв волонтерську допомогу понад сотню разів. Неодноразово їздив до Польщі, Чехії, Італії, Німеччини й Австрії для закупівлі якісних засобів захисту та речей побуту для українських захисників. Допомагали його в цьому друзі, які проживають за кордоном. Також активно допомагав сиротинцям на території Донецької, Луганської і Тернопільської областей.
  • Один із засновників громадської організації «Автомайдан Тернопіль», а також громадської організації «Справа честі», яка об’єднує юристів, що надають безоплатну допомогу учасникам АТО-ОСС щодо оформлення документів, пільг, земельних ділянок і вирішення інших юридичних питань. Багато з учасників організації брали участь у воєнних діях на Донбасі, дехто перебуває там досі, тому розуміють потреби побратимів.
  • Віцепрезидент Тернопільської обласної федерації таїландського боксу «My Thai», віцепрезидент Тернопільської обласної федерації ММА змішаних єдиноборств.

Три завдання кандидата:

1. Cтворення нових робочих місць  задля наповнення бюджету, розвиток інфраструктури краю.

2. Відновлення доріг, освітлення вулиць, ремонт шкіл і садочків.

3. Розвиток дитячо-юнацького спорту, стимулювання роботи спортивних секцій, організація розвитку та доз­вілля молоді, підтримка талановитих дітей.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео