Голосом відомого тернополянина заговорить персонаж українського мультфільму

25398868_1546925045383632_791476689254113207_n

На початку березня наступного року має відбутися прем’єра українського мультфільму «Викрадена Принцеса». Цікаво, що озвучував мультик відомий шоумен родом із Тернопільщини Сергій Притула.

- Цього разу працювати над мультиком вдвічі приємніше, позаяк, вітчизняна робота. І, слава Богу, за рівнем анімації, за рівнем гумору і т.д. нічим не поступаємось західним студіям. Якби мені не сказали, що це український продукт, я б думав, що Дисней, - відгукується про фільм Сергій Притула.

Розповів тернополянин і про роль, яку він озвучував. За його словами, хоч Нестор і не головний герой, «але запам'ятається вам найбільше».

Для довідки.

«Викрадена принцеса» - пригодницький казковий повнометражний мультфільм для сімейної аудиторії виробництва української студії Animagrad (FILM.UA Group). Ця дивовижна історія сталася за часів відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. За велінням долі мандрівний артист Руслан знайомиться з княжою донькою Людмилою. Попри різницю в суспільному становищі, вони закохуються один в одного. Однак їхнє щастя триває недовго. Підступний чаклун Чорномор викрадає Людмилу за допомогою магії.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео