Юля Вітюк

Господарі виконують обіцянки: ремонт дороги у Мар’янівці на завершальному етапі (фото, відео)

IMG_6152

У Великоберезовицькій громаді, як і в більшості інших, питання ремонту доріг – одне з найактуальніших. Особливо гострою ця проблема була для села Мар’янівка, де не ремонтували дорогу майже 40 років. 

– Ми перебуваємо на ділянці дороги Мар’янівка-Йосипівка-Настасів, тут триває завершальний етап робіт, асфальтування ділянки від Мар’янівки до Йосипівки, наступний етап – ми проектуємо ділянку дороги з Йосипівки до Настасова. Завдання, яке ставить наша команда – це зробити дорогу з Йосипівки до Лучки за 4 роки. Сьогодні з депутатом обласної ради ми проводити інспектування, щоби підрядник якісно провів будівельні ремонтні роботи, щоб ця дорога стояла на роки, – розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє») .

– Біля сорока років тут дорога не бачила техніки і доходило до того, що не було транспортного сполучення з населеним пунктом. Ми розуміємо, що децентралізація бюджету, більші повноваження громади, дають можливість освоювати кошти, робити інфраструктуру і з’єднувати громаду саме такими якісними дорогами. Сподіваємося, що виконавці цих доріг добросовісно відносилися до своєї роботи і ми через п’ять років скажемо що це файна фірма, будемо ще з нею працювати, – говорить Любомир Крупа, депутат Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Жителі села Мар’янівка щасливі, адже нова дорога покращить транспортний зв’язок з Тернополем та іншими населеними пунктами.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео