Тамара Коблик

Графіки погодинних відключень електроенергії на Тернопільщині вже не діють

Через ракетні обстріли в Україні запроваджують аварійні відключення електропостачання. Споживачів попереджають, що відсутність світла може бути тривалою

світло

На Тернопільщині вводяться в дію Графіки аварійних вимкнень, графіки погодинного вимкнення електроенергії не діють. Про це повідомили в «Тернопільобленерго»

У зв’язку з важкою ситуацією, яка склалася в об’єднаній енергетичній системі України після сьогоднішніх масованих ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі країною агресором, ВАТ «Тернопільобленерго» сьогодні, за вказівкою диспетчера НЕК «Укренерго», вводить в дію всі черги Графіків аварійних вимкнень, - йдеться у повідомленні.

Графіки погодинних вимкнень сьогодні, 5 грудня, не діють. Це означає, що поки що енергетики не можуть повідомити споживачам точну годину вимкнення та період, на який вимикають електропостачання.

У ВАТ «Тернопільобленерго» черговий раз наголошують, що всі вимкнення електроенергії пов’язанні із критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів. І наразі важливо стабілізувати систему, не допустити хаотичних технологічних порушень.

Тому споживачам варто з розумінням віднестись до даної ситуації та бути готовими до тривалих перерв в електропостачанні.

Нагадаємо, тільки сьогодні оприлюднили новий графік вимкнень світла: три години зі світлом, 6 - без.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео