Тамара Коблик

Як вимикатимуть світло на Тернопільщині 4 грудня

Стабілізаційні обмеження електроенергії продовжуються в режимі 4 через 8 годин (4 години електроенергія буде, а 8 годин ні)

світло

Виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для нашої області, 4 грудня на Тернопільщині продовжують застосовуватись стабілізаційні обмеження електроенергії 4 через 8 годин (4 години електроенергія буде, а 8 годин ні).

Про це повідомили в «Тернопільобленерго».

Енергетики наголошують, що групи споживачів залишаються незмінні, лише змінено період обмеження електропостачання, тобто інший порядок вимкнення груп. Стабілізаційні обмеження електроенергії продовжуються в режимі 4 через 8 годин (4 години електроенергія буде, а 8 годин ні).

На 4 грудня передбачається обмеження електропостачання:

  • 1 група – 03:00 до 11:00 год; 15:00 до 23:00 год;
  • 2 група – 07:00 до 15:00 год; 19:00 до 03:00 год;
  • 3 група – 23:00 до 07:00 год; 11:00 до 19:00 год.

Ознайомитись із стабілізаційним графіком погодинних вимкнень електричної енергії споживачам для кожної з груп споживачів можна на головній сторінці офіційного сайту ВАТ «Тернопільобленерго».

Вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Виходячи із стану в електромережі країни та свідомого використання електроенергії споживачами, тривалість обмежень може бути менша.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео