Віра Олександрович

Гроші знайшли: гаряча вода у Тернополі влітку буде (відео, фото)

Надал

Депутати погодилися внести зміни до міського бюджету на 2018 рік.

Фактично вони дозволили здійснити перерозподіл видатків між головними розпорядниками коштів. Кошти пішли насамперед на поповнення статутного фонду КП «Тернопільміськтеплокомуненерго». Ними сплатять за газопостачання у неопалювальний сезон, а також видадуть зарплати працівникам підприємства. Під час засідання також йшлося про таке - читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Нам вдасться завдяки цьому зберегти централізоване гаряче водопостачання у Тернополі, - запевняє міський голова Сергій Надал.

Окрім того, у казні знайшли гроші на оздоровлення дітей учасників АТО у Литві і на розробку нової транспортної мережі у Тернополі. Доповідала із цього питання начальник міського фінансового управління Надія Кучер. Втім, довго за трибуною вона не затрималася. Депутати ухвалили рішення без обговорення – 32 «за».

Кучер
Кучер

[embed]https://youtu.be/I8V4HThenV4[/embed]

Пропонуємо кілька цікавих цифр із цього рішення:

- доходи загального фонду міського бюджету збільшили на 2 млн 21,995 тис. грн; - видатки  загального фонду міського бюджету збільшили на 1 млн 877,160 тис. грн (оплата праці – 1 212,270 тис. грн, енергоносії - 82,1 тис. грн); - вільні залишки бюджетних коштів загального фонду міського бюджету у сумі 2 млн 900 тис. грн спрямувати на капітальні видатки; - управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту отримало 150 тис. грн; - управління житлово-комунального господарства, благоустрою  та екології одержало 7 млн 600 тис. грн; - управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку надали 485 тис. грн; - відділ охорони здоров'я і медичного забезпечення на капітальні видатки отримав 1 млн 100 тис. грн.

Шумада
Шумада

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео