Гурт «Холодне Сонце» анонсував чергову платівку

холодне_QHKkLRpSawvsqcNHPdQA-1200x388

Фронтмен тернопілького колективу Холодне Сонце Василь Гоцко на сторінках соціальних мереж повідомив, що наразі колектив активно працює над новою платівкою, що стане третьою в дискографії гурту, який незабаром відсвяткує свій п’ятнадцятирічний ювілей.

До слова, дві попередні платівки побачили світ відповідно у 2004 та 2008 роках. Останнім же оприлюдненим релізом стала композиція на слова Тараса Шевченка «І Архімед, і Галілей», пише freemuz.

[embed]https://youtu.be/NC1QQRDixIA[/embed]

Призупинення активної діяльності було зумовлено змінами в складі колективу та недугою лідера гурту Василя Гоцка, в якого влітку діагностували важку хворобу серця. Операція пройшла успішно і нині музикант приступив до закінчення нової платівки. Прикрі новини для шанувальників творчості гурту: найближчим часом концерти гурту відбуватись не будуть у зв'язку з тим, що голос Василя ще не остаточно відновився після операції.

Достеменно відомо, що значну частину басових партій для прийдешнього альбому виконав Артемій Яковлєв, який, за словами Василя Гоцка, не зміг долучитись до запису останніх басових партій і його замінив музикант Андрій Василенко.

Вибір читачів за тиждень

Відео